sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Sukkaputki jatkuu

Sukkaputki senkun jatkuu, kokeilin tuonne kantalappuun tassukuvioita ja mun mielestä se saattaa näyttää jopa paremmalta kuin sydän :) 

More socks :)





maanantai 22. lokakuuta 2012

Leggies

Pitemmittä puheitta, säärystimet :) Lankana seiskaveikka, puikot 3,5mm. Nämä menee aikuiseen jalkaankin, vaikka tässä onkin jälkikasvu mallina :)

Legwarmers :)





keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Sukatuttaa :)

Heti kun näin Love Socks-ohjeen tiesin, että sitä pitää kokeilla. Ihan ensimmäinen versio ei ollut niin onnistunut, mutta ihana silti :) Nyt olen tehnyt useamman parin ja olen erittäin tyytyväinen omaan versiooni. Ohjehan on ohuelle langalle, minun versiot on noita kahta lasten sukkaparia lukuunottamatta tehty paljon paksummasta langasta. Tässä näitä on jo aikamoinen kasa, enkä usko että loppu tulee ihan pian  eli tämä postaus ei ole ainoa laatuaan näistä sukista :) 

I made few Love socks :)








keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Pöllöö

Kokeilin tehdä Hoot Togue hattua ilman korvaläppiä. Ihan kiva näinkin, tein taakse hieman lyhennettyjä kerroksia. Kokeilin noita silmiäkin vähän eri asentoon kuin normaalisti :)  Kaksi punaista on tehty Cascade 220  langasta ja sininen seiskaveikasta. Käytin 4,5mm puikkoja. 

I made few Hoot hats without earflaps :) These have short rows on back.