torstai 27. joulukuuta 2012

Pääasioita

Tämä ensimmäinen pääasia on Quynn hieman muutettuna. Lankana cascade yarns eco + ja puikot 5mm. Tein kaksi pipoa, vuorena toimivassa on muistaakseni 14s vähemmän kuin päällisessä. Virkkasin pipat yhteen reunoistaan ja lisäsin nauhat. Tämä on aikuisen kokoa :)

I modified Quynn, made two hats and crocheted them together from co. I also added I-cords. 


Nämä toiset pipat tekaisin ilman ohjetta, kokeiluja :) Kolmessa hatussa (ruskea&vihreä ja raidallinen) on käytetty cascade 220-lankaa ja tuossa kirjavassa Briggs & Little Softspun-lankaa. 





maanantai 17. joulukuuta 2012

Monsters

Kun sitä jumittaa johonkin niin sitä sitten todella jumittaa johonkin :) Näissä kaikissa ohjeena Grumpybum Monster Longies. Kaikissa käytetty lankana seiskaveikkaa ja puikkoja 4mm.Langanmenekkiä en ottanut ylös, mutta isoimmat housut painoivat n. 200g. Näissä kuvissa pienimmät on 68cm ja isoimmat n. 98cm/104cm.   Olen käyttänyt lyhennettyihin kerroksiin tätä tekniikkaa :)

Some longies :)















torstai 6. joulukuuta 2012

Infinity

Pääsin testaamaan Monika Sirnan Infinity-kauluria ja tässä lopputulos :) Lanka Cascade 220 wool (n, 140g) ja puikot 4mm. Kauluri on aikuiselle vaikka tässä toimiikin jälkikasvu mallina :)

Testing...