perjantai 1. maaliskuuta 2013

Kalaisaa

Nyt tulee ihan muuta kun käsityöasiaa, mutta tärkeää silti  :) Olen ollut Buzzadorina  jonkun aikaa, mutta tämä on eka postaus asiasta täällä blogissa. Näitä saattaa tulla lisääkin, mutta älkää silti säikähtäkö, käsityöt pysyy blogin pääaiheena :) Koen vain tämän nimenomaisen tuotteen (ja muutkin vitamiinit) niin tärkeäksi, että pakko jakaa asian teidän kanssanne. Käytännössä  buzzadorina oleminen tarkoittaa sitä, että saan aika ajoin kampanjakutsuja ja pääsen testaamaan uusia tuotteita/palveluita ilmaiseksi, sekä kerron ystäville niistä. Useimmissa kampanjoissa myös ystävät saavat mahdollisuuden testata tuotetta :) 

Tällä kertaa testauksessa Möllerin Omega-3 Pikkukalat


Möller Omega-2 Pikkukalat pähkinänkuoressa: 

* Tuote sisältää elintärkeitä Omega-3 rasvahappoja (DHA+EPA) ja D3 vitamiinia. 
* Sopii kokoperheelle
* Hedelmänmakuinen
* Pehmeän purtava ja helppo niellä
* Ei sisällä keinotekoisia väri- tai makeutusaineita. 
* Ei sisällä säilöntäaineita
* Sisältää ksylitolia ja sorbitolia. Pakkaus sisältää 45kpl pikkukaloja, suositeltu päiväannos on 2kpl. 
Aloitimme testaamisen tänään. Ensimmäinen pikkukaloja maistoi 8-vuotias jälkikasvu. Reaktio ei ollut hirveän  innostunut. Pikkukala tuoksuu hedelmäiselle, koostumus on hieman kumimainen/tahmea. Neiti on aika epäluuloinen testaamaan mitään, joten en ihmetellyt hänen "tuomiotaan" Sovimme sulassa sovussa, että  hän kuitenkin syö pikkukalat loppuun :) 
Maistoin tietysti pikkukalan myös itse. Koostumus tosiaan on hieman kumimainen. Mutta siinä ei sinänsä mitään pahaa ole. Minun ongelmani on kalan maku. En ole syönyt kalaa yli 20-vuoteen (jos paria maistamista ei lasketa) enkä voi sietää kalan makua. Täytyy pohtia jos nielisin purematta, silloin ongelmaa ei olisi :) Olen maistanut vuosien varrella useita Omega-3 tuotteita ja tämä on niistä paras, kalan maku ei jää suuhun asumaan niinkuin monessa muussa tuotteessa on käynyt. Joten ehkäpä minullakin on vielä toivoa tämän suhteen :) 
Jatkamme maisteluita :) 

Meillä syödään muutenkin paljon vitamiineja, lähinnä minä. Minulla on 6 erilaista lääkärin määräämää vitamiinia joten vitamiinit ovat erityisen tärkeitä minulle. Mielelläni kuulisin, että mitä vitamiineja teillä syödään,  kenties juurikin pikkukaloja? 

PS. Vaikka kävisit Buzzadorin tai Möllerin sivuilla niin minä en hyödy siitä mitään eli huoletta voitte käydä katsomassa mistä on kyse :)


1 kommentti: