sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Pääasioita

Pari hattuohjetta pääsin testaamaan kevään mittaan, kummatkin aika ihanaisia :) Mukana myös yksi vanha tuttu jonon jatkona. 

Tumman vihreä on tehty seiskaveikasta  (jälkikasvun kokoa) ja vaalean vihreässä on lankana Briggs & Little Softspun. Seiskaveikkaa meni 50g ja Softspunia 70g. Vaalean vihreä hattu on aikuisten kokoa. Tässä samassa cabernet sarjassa on tämä sama hattu kolmelle eripaksuiselle langalle. Hattujen kaveriksi löytyy myös kaulureita ja huivi. 
Hatun tein woolista ja kukkaset erilaisten sukkalankojen jämistä. Hatunhan tekee nopeasti, mutta kukkien väkertämisessä ja paikalleen laittamisessa menee pikkuisen aikaa. Itse tein niin, että hattu oli ilmapallon päällä pingottuneena kun asettelin kukat paikoilleen. Minulla on tässä 19 kukkaa. 


Vanha tuttu Wurm. Tämä ei siis tietenkään ollut mikään testineule :) Pinkki on Dropsin alpakkaa ja ruskea TeeTeen vastaavaa. 

3 kommenttia:

  1. Kauniita myssyjä! Tuo kukkamyssy on kyllä hauska idea, siihen saa kivasti upotettua jämälankoja. Täytyy laittaa mieleen tuokin idea. :)

    VastaaPoista
  2. Kauniita, varsinkin ne vihreät!

    VastaaPoista
  3. Todellakin ihanaisia myssyjä. Tuommosen kukkamyssyn teen kyllä sytomyssyksi, kunhan ehdin!

    VastaaPoista